Partners

Doe ff Gezond (GGD Zuid – Holland Zuid)

Najara is inmiddels een vast gezicht bij Doe ff Gezond en voert de meeste opdrachten als diëtiste uit.Het is heel fijn met haar samenwerken, gezien ze erg positief en goed gemotiveerd is. Verder kunnen we op haar rekenen en levert ze altijd resultaat. Ze weet kinderen en volwassenen op een leuke manier te betrekken en te enthousiasmeren. En kan hiermee een mooie bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl.

Het programma Doe ff Gezond in Dordrecht stimuleert een gezonde en actieve leefstijl bij kinderen van 0 tot 12 jaar en laat zien hoe leuk en lekker dat is. Doe ff Gezond is de Dordtse vertaling van JOGG en wordt uitgevoerd door de GGD Zuid-Holland Zuid.

A.P. (Jenna) Davies, MSc.
Projectleider Publieke Gezondheid (Doe FF Gezond).

Toppie Dordrecht

Najara is een ontzettend enthousiaste diëtiste die steeds op verrassende wijze kinderen meeneemt in de wereld van gezonde voeding. De vraag binnen Toppie Dordrecht kan ze goed vertalen naar een leuke activiteit. Een aanwinst voor ons project!
Annemijn van de Ree

Toppie coach DordrechtStichting Hattrick

Jumbo Sterrenburg Dordrecht

Diëtistenpraktijk Najara- Every Body Healthy organiseert in samenwerking met Jumbo Sterrenburg en Doe ff gezond (GGD) per kwartaal een supermarktsafari.

Tijdens deze dagen zal de diëtist Najara aanwezig zijn bij Jumbo Sterrenburg op de P.A. de Kok-plein 127 (winkelcentrum Sterrenburg). De diëtist zal het winkelend publiek aanspreken (kinderen, ouders, grootouders) en helpen bij het maken van gezonde keuzes. Ook kunnen de klanten naar de diëtist komen met al hun voedingsvragen. Er worden etiketten gelezen en advies gegeven over zowel voeding als leefstijl. Dit alles zal bijdragen aan een gezondere leefstijl voor zowel jong als oud! Hou de Facebookpagina van Jumbo Sterrenburg en die van najaraeverybodyhealthy in de gaten om te weten wanneer er weer een supermarktsafari zal plaats vinden.