Team


Najara Dankers

Eigenaresse, diëtist en het gezicht achter Najara – Every Body Healthy. Najara is afgestudeerd in 2016 en is begonnen als (kinder)diëtist, waar ik kinderen van 0 t/m 18 jaar begeleidde met uiteenlopende verwijsredenen. Toch miste ik de begeleiding van volwassenen.

In augustus 2017 is de praktijk Najara – Every Body Healthy opgericht, een droom die werkelijkheid is geworden, mijn eigen diëtistenpraktijk in de mooiste stad Rotterdam! Najara is vol passie diëtist. Mijn ultieme goal? Als mensen stap voor stap hun doel bereiken en met een goed gevoel de deur uit gaan. Ik ben van mening dat een gezond eetpatroon resulteert in optimale geestelijke en lichamelijke gezondheid. Er is geen standaard advies, elk mens is uniek, leefstijl en eetgewoontes aanpassen is maatwerk. Bij Najara komt u voor persoonlijk en passend advies.

Najara ziet uiteenlopende vraagstukken. Van overgewicht, diabetes tot ondergewicht. De uitdaging bij elk verwijsreden is dat het advies toepasbaar moet zijn in het dagelijks leven. Het leven moet tenslotte wel een feestje zijn. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

HOBBY’S & FAVORIETEN
Mijn grootste hobby is genieten met een uitroepteken! Ik hou er van om te wandelen met de hond, fietsen of skaten met mooi weer en probeer ik mijn vrije tijd nieuwe recepten uit te proberen.

In het weekend hang ik in de sportschool met mijn vriend en vind ik het gezellig om een drankje te doen met vrienden. Mijn ultieme ontspanning is reizen, lezen (voedingsboeken) in de zon en puur relaxen op een strandbed. Ibiza is mijn favoriete eiland! Liefde, geluk en gezondheid zijn de belangrijkste dingen in het leven. Deze 3 basiselementen zijn belangrijk om te kunnen genieten.

What are my favourits?

#ONTBIJT : Op werkdagen kies ik het liefst voor havermoutpapjes met vers fruit of yoghurt met zelfgemaakte granola! In het weekend houd ik ervan om uitgebreid te ontbijten met o.a. een eitje.
# LUNCH: Een goed gevuld (healthy) broodje, het liefst op een terras in de zon.
#DINNER: Mij kan je wakker maken voor sushi. Daarnaast ben ik dol op salades, vis en pasta.

Opleiding & cursussen
2018: Post HBO FODMAP dieet
2017: Kinderdiëtetiek: Anders Kijken naar Kritische eters, Anders kijken naar kinderen
2016: Voeding & Diëtetiek, Haagse Hogeschool

Najara – Every Body Healthy is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.


Demi Kooij

Hoi! Ik wil mezelf even voorstellen. Mijn naam is Demi Kooij, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Utrecht. Momenteel zit ik in mijn 3e jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Het komende halfjaar ga ik op de dinsdagen en donderdagen stage lopen bij diëtistenpraktijk Najara – Every Body Healthy. Tijdens deze stageperiode zal ik voornamelijk mee lopen met Najara in de spreekuren en activiteiten daar buiten om zo een goed beeld te krijgen van hoe het werkveld eruit ziet. Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het zal zijn en wat ik allemaal zal gaan leren, maar buiten dat heb ik vooral heel veel zin om aan deze stage te beginnen!